Bayram bitti mesai başladı! Erzurum'un vaz geçilmez lezzeti yeniden alevlendi

Kurban Bayramı tatili bitmesiyle birlikte Cağ Kebapçıları mesaiye başladılar. Erzurum'un olmazsa olmazlarından birisi olan tescilli yemeklerinden olan cağ kebabı günün her saatinde iştahla tüketiliyor.

Kurban Bayramı nedeniyle Oltu’daki cağ kebapçıları tatil yaparken bayramın bitmesi ile birlikte yeniden mesai başladı. Oltu’da cağ kebap ustası olan Mesut Akçay, “ Bayram tatilimiz sona erdi müşterilerimiz bayramda bile cağ kebabı sorup durdular. Bizde müşterilerimizi daha fazla bekletmeden cağ kebabı yapmaya başladık. Bizler cağ kebabı esnafları sadece Kurban Bayramında 4 günlük bir tatilimiz var. 4 gün tatilde bile cağ kebabı yapmayı özlüyorum. Oltulular her ne kadarda kendileri de cağ kebabı yapsalar da bizlerin yapmış olduğu cağ kebabı lezzetini kıvamını tutturamıyorlar. O yüzden bizi tatilde bile sürekli arayıp duruyorlar.” diye konuştu.

Müşterilerden Naci Aktaş ve Muhlis Polat ise, “Biz gurbetteyiz bayram ziyareti için memleketimize geldik. Cağ kebabını çok özlüyoruz. Bayramda kendi evimizde kebap yaptık ama bizim kebabımız Mesut ustanın kebabı gibi leziz olmuyor o kıvamı yakalayamıyoruz” dediler.

27 Ağu 2018 - 09:41 Erzurum/ Oltu- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Erzurum Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Erzurum Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler Erzurum Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Erzurum Haber değil haberi geçen ajanstır.




Anket Tekrar Sokağa Çıkma Yasağı Gelmeli mi?