Ramazanın gelişiyle büyük rağbet gören kadayıf dolmasının incelikleri, kadayıf dolmasının tadına tat katıyor. Ramazanda Erzurum için vazgeçilmez bir tatlı olan kadayıf dolmasına iftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti oluyor.

Kadayıf dolması, Erzurum’un yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından da yoğun ilgi görüyor.

Kadayıf dolmasını Erzurum için bir marka haline getiren Muammer Tanhaş:
Erzurum’da Ramazan’da çorba, kıyma ve kadayıf dolması. Kadayıf dolması olmazsa olmazlardan, her evde yapılan bir tatlı. Zengin, fakir fark etmiyor Ramazan ayı geldiğinde mutlaka her sofrada kadayıf dolması bulunur. Bu senenin ayrı bir özelliği var, doğal afetlerden dolayı insanların yürekleri buruk. Ramazan mübarek bir ay, yüreğimiz buruk giriyoruz bu aya. Kadayıf dolmasının çiği 45 TL’den, pişmişin kilosu ise 120 TL’den satışı yapılıyor. Ramazan dolayısıyla zam yapmadık.
şeklinde konuştu.

Yorum yazarak Erzurum Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Erzurum Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Erzurum Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Erzurum Haber değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Erzurum Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Erzurum Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Erzurum Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Erzurum Haber değil haberi geçen ajanstır.